Actueel

Onderstaand vindt u evenementen die georganiseerd worden door ons Platform. Daarnaast publiceren wij regelmatig evenementen van ons bekende organisaties die van belang kunnen zijn voor onze leden.

Evenementen

WORKSHOPS 5 NOVEMBER 2021

* Praktijk van een overlegrechter door Mr. Erik Koster, mediator en rechter. Hij neemt je mee in zijn praktijk als Overijsselse overlegrechter.
* Mediation bij samengestelde gezinnen door Mr. Pauline Schonewille, familiemediator en oud kandidaat-notaris. Zij bespreekt veel voorkomende conflictsituaties, wanneer wel of geen mediation inzetten.

3 PE punten MfN toegekend. Deelnemers krijgen een certificaat van deelname na afloop.

Korte handreiking RUZIE ROND HET STERFBED

Als aanzet voor praktische uitwerking van ons jl gehouden symposium RUZIE ROND HET STERFBED schreef Jeanine Geijtenbeek de eerste opzet van een korte handreiking. Lees hier het resultaat van het gehouden overleg.

Geslaagd Symposium levert veel huiswerk op

Op 26 mei jl. organiseerde het platform Christenmediators een symposium rond het thema RUZIE ROND HET STERFBED. Vanuit verschillende disciplines werden er inleidingen gehouden afgerond met een paneldiscussie, waarbij de vraag om meer aandacht voor het onderwerp en bredere samenwerking helder werd.

Secured By miniOrange